Elk jaar zijn in oktober de brandpreventieweken. In deze periode wordt extra aandacht besteed aan het voorkomen van brand en om voorbereid te zijn als er brand uitbreekt, zoals rookmelders en brandblussers.

- Werkt uw rookmelder/CO melder nog?

- Heeft u een blusdeken die wel blust?

- Als u een brandblusser heeft en het is poeder, schud u de blusser elk jaar? ( als een poederblusser niet regelmatig wordt geschud kan de poeder al na twee jaar gaan klonteren en niet meer werken.

Zoekt u een geschikte brandblusser: niet groot, makkelijk te bedienen, onderhoudsvrij, geen nevenschade zoals poeder, veilig bij elektrische apparaten, langer blust dan de 5 seconden van een 1 kilo poederblusser of 12 seconden van een 2 kilo/liter brandblusser?

De Prymos schuim brandbluspray is de enige die aan deze voorwaarden voldoet: werkt als een spuitbus, geschikt tot 1000 volt, blust 26 seconden, slechts 30 bij 7 cm groot, werkt met schuim dus geen nevenschade en is niet schadelijk voor mens en dier. De Prymos brandblusser is een officieel blusmiddel met het verplichte Nederlands Keurmerk en wordt aanbevolen door diverse verzekeringsmaatschappijen en brandweer.

Meer informatie vindt u op www.prymoskoster.nl of klik hier voor de site.

Alleen voor inwoners van Zierikzee/b]:

- 10 euro korting op een Prymos brandblusser! Vermeld voor de korting actiecode: STZ13

Klik hier om direct naar onze webshop te gaan.